Zen Coaching


Zen Life Coaching 

- life-coaching bazat pe training de meditație


Cineva leagă o frânghie de o creangă care se întinde peste o prăpastie adâncă de o mie de metri, și se agață de ea cu dinții. Trece pe acolo o persoană care întreabă: „Care-i sensul faptului că ai legat o frânghie de o creangă care se întinde peste o prăpastie și te ții de ea cu dinții?” 
Dacă răspunde, trebuie să-și deschidă gura, să se lase de frânghie, și se prăbușește în adânc. Dacă nu răspunde, va rămâne indiferent față de întrebarea cea mai importantă. Tu ce ai face în locul lui?


Explorăm împreună puterea vindecătoare a liniștii și a meditației, și bucuriile ce ne așteaptă într-o viață mai simplă și în „detoxifierea” digitală. Less is more! Construim călătoria noastră pe experiența personală a unor varietăți de tehnici simple de relaxare și de meditație pe care poți să incepi să le folosești chiar aici și acum.


Cu ajutorul liniștii învățăm să încetinim, să ne simplificăm mintea, procesele psihologice și viața noatră. Învățăm să realizăm mai mult făcând mai puțin, și să fim mai mult având mai puțin. Schimbări mici pot duce la rezultate de termen lung – poți începe azi, aici și acum. Imaginează-te acum așa de fericit și autentic cum îți dorești tu să fii. Cum te face să te simți?

În liniștea meditației nu trebuie să te conformezi cu nimeni și la nimic - sensibilitatea, vulnerabilitatea și eșecurile sunt comoarele tale cele mai prețioase. În această liniște fertilă din fiecare rană se naște o floare, și prin aceste flori ne reconectăm la noi înșine și apoi la lume. Cu ajutorul meditației ajungem să înțelegem cum funcționează propria noastră conștiență și prin procesul aceasta întregul univers. Prin experiența meditativă abordăm altfel provocările din viața noastră și transcendem altfel blocajele noastre – în acest proces liniștea ne este punctul de pornire și unealta noastră principală.

Înscrie-te la newsletterul de la Zsolt.ro

* indicates required


Dincolo de practicile de meditație și de dialogul intim bazat pe respect reciproc și inimi deschise ocazional folosim sunetele vindecătoare ale bolurilor tibetane care ne ajută la relaxare, meditații ghidate cu vizualizare care ne ajută să parcurgem călătorii interioare vindecătoare, infuzii din plante medicinale locale care ne împământează și ne ajută să ne vindecăm corpul.

Din când în când e bine să călătorești pe drum împreună cu cineva – primești atenția, acceptarea, feedback-ul și încurajarea de care ai nevoie. O călăuză care se uită cu drag la rana ta, își asumă blând rolul de oglindă, îti arată ce se află în fața locului orb din văzul tău, își împărtășește propriile experiențe – toate astea într-un mod care te poate ajuta să-ți regăsești Centrul și propriul tău drum.

Nimeni nu poate să-ți spună care e rostul vieții Tale și cum să-l manifești – nu există rețetă generală și fiecare trebuie să ne găsim drumul nostru unic în labirintul uman țesut din pasiune, agresiune și ignoranță. Pentru fiecare întrebare ce te mănâncă de dinăuntru există și un răspuns în interiorul Tău, la fel ca și resursele pentru depășirea obstacolelor care apar pe Drum.

În liniștea împărtășită cuvintele își recâștigă sensul și puterea originală, astfel conversațiile intime pot fi întemeiate pe un fond sigur. Rezultatul meditației și al conversației o creăm împreună, și din fiecare floare se naște o altă floare – punem accent pe calitatea subiectivă a călătoriei și nu pe destinație.


Te aștept cu drag!

Contact: +40751455145

Online zen coaching prin telefon sau skype – scrie la adresa zsoltsuto kukac gmail pont com


Înscrie-te la newsletterul de la Zsolt.ro

* indicates required


Kövess a Facebookon!