Rólam

#lélekzet #kreativitás #szabadság 

Isten hozott! Zsolt vagyok. 


Alapköre életemnek, amihez naponta többször is visszatérek: a figyelmemet gyöngéden és határozottan a lélegzetemre helyezem. Lélegzem, lazítok... Kilégzés, belégzés... Egyre mélyebbre és mélyebbre... Kilégzés, belégzés...

Amíg a lélegzet egyszercsak átvált lélekzetbe, és az már egy másik szintje a jelenlétnek. Ott már rácsatlakozom a teremtés áradatára, ráhangolódom a Nagy Áramlatra. A lélek tudatosítja önmagában és körülötte és mindenben Istent. Ahogy a belső és a külső egymásra hangolódik, kinyílik a szív is, ami egy végtelen örök forrás, és akkor már szívből lélekzem, ebből a belső gyógyító forrásból. Szívből engedek az akarnokságomból, szívből nyílok a világ és önmagam felé is. Együtt áramlok a végtelen teremtés áradatával. Ez a következő szint: szívből gyógyulok.

Szívből engedem ki a hangomat, és szívből mozdulok. Együtt haladok saját fejlődésemmel, saját utamon, itt és most ez a legtökéletesebb személyes evolúciós folyamat, amire képes vagyok. Ami vagyok. És ez a következő szint, ahol spontán megjelenik a meditáció. Végtelen gyönyör. Ez lesz alapja a következő szintnek, ahonnan már szívből adok és szívből teremtek. 

Tudom, tapasztalom, hogy sokan járunk ezen az időtlen úton, még ha csak távolról is látjuk egymást egyelőre. Ez a dolgunk itt, a fejlődés, a szeretet és a boldogság - meg a kapcsolódás.

A meditáció különböző formáit, a spirituális hagyományokat, a lélektant kamaszkorom óta, vagyis több mint 30 éve tanulmányozom és gyakorolom, mindennapjaim szerves részei. Az offline életben csoportos meditációs foglalkozásokat tartok, egyéni coachingot, illetve hangterápiát kínálok, és nagyot álmodok - csatlakozz közösségünkhöz, várlak szeretettel!  

Ha te is úgy érzed, hogy itt az ideje visszatérni a lélekhez, a csendhez, a békéhez, ha érzed, hogy van egy isteni rend az anyagi dimenzión túl, hogy az élet igazából sokkal több a mindennapi rohanásnál és versengésnél, ha fontos számodra a személyes evolúciód, az ébredés és a gyógyulás, tarts velem ezen a végtelen csodálatos belső utazáson. 

Iratkozz fel youtube-csatornámra, töltsd le saját zenéimet, hallgasd DJ-mixeimet, olvasd verseimet, nézegesd fotóimat és hallgasd hangművészeti alkotásaimat

És bízd rá magad a lélekzetedre.


+40751455145 
zsoltsuto around gmail