Zen Light Coaching


Life Coaching intuitiv, holistic, bazat pe meditație

Lasă-te pe voia luminii din inima ta.Din când în când e bine să „călătorești” împreună cu cineva care TE VEDE. Primești atenția, acceptarea, feedback-ul și încurajarea de care ai nevoie. Un ghid care se uită cu drag la rana ta, își asumă blând rolul de oglindă, îti arată ce se află în fața locului orb din văzul tău, își împărtășește propriile experiențe și-ți oferă METODE pe care POȚI SĂ LE FOLOSEȘTI INSTANT – toate astea într-un mod care te poate ajuta să-ți regăsești Centrul și propriul tău drum.

Cu ajutorul exercițiilor de meditație personalizate și de autocunoaștere învățăm să încetinim, să ne SIMPLIFICĂM mintea, procesele psihologice și viața noatră – să te aștepți la metode simple de care poți profita instant. Schimbări mici pot duce la rezultate de termen lung – POȚI ÎNCEPE AZI, aici și acum. Apoi SCANĂM adânc și rapid toată viața și ființa noastră, începând cu  adicțiile noastre digitale, prin dorințele și obstacolele noastre până la miezul sufletului nostru unde se naște lumina.


Mijloacele și uneltele mele: discuție, sonoterapie cu boluri tibetane, meditații ghidate, călătorii interioare, relaxare adâncă ghidată, exerciții-răsuflet, stretching, masaj, ceaiuri din plante medicinale, plimbare, liniște împărtășită.

Te aștept cu drag!

Contact
Sună-mă la nr +40751455145
Sau scrie-mi pe profilul meu Facebook
zsoltsuto (c) gmail com
Despre mine 

Connect, follow, subscribe! 
- Pagina Zen Light Coaching pe Fb 
- Comunitatea noastră pe Fb
- Lumină zen canalul meu youtube
- Newsletter
- DJ Tertön
- Muzică de meditație 


Online Zen Light Coaching prin telefon sau skype – scrie la adresa zsoltsuto around gmail punct com