Zen Light Coaching


Life Coaching intuitiv, holistic, bazat pe meditație


Legi o frânghie de o creangă care se întinde peste o prăpastie adâncă de o mie de metri, și te agăți de ea cu dinții. Trece pe acolo o persoană care întreabă: „Care-i sensul faptului că ai legat o frânghie de o creangă care se întinde peste o prăpastie și te ții de ea cu dinții?” Dacă răspunzi, trebuie să-ți deschizi gura, să te lași de frânghie, și te prăbușești în adânc. Dacă nu răspunzi, vei rămâne indiferent față de întrebarea cea mai importantă. 

TU ce ai face în situația asta?

„Vestea proastă este că ești în cădere, nu ai nimic de ce să te ții și nu ai parașută. Vestea bună este că nu există sol.” – CTR


Din când în când e bine să „călătorești” împreună cu cineva care TE VEDE. Primești atenția, acceptarea, feedback-ul și încurajarea de care ai nevoie. Un ghid care se uită cu drag la rana ta, își asumă blând rolul de oglindă, îti arată ce se află în fața locului orb din văzul tău, își împărtășește propriile experiențe și-ți oferă METODE pe care POȚI SĂ LE FOLOSEȘTI INSTANT – toate astea într-un mod care te poate ajuta să-ți regăsești Centrul și propriul tău drum.

Cu ajutorul exercițiilor de meditație personalizate și de autocunoaștere învățăm să încetinim, să ne simplificăm mintea, procesele psihologice și viața noatră – să te aștepți la metode simple de care poți profita instant. Schimbări mici pot duce la rezultate de termen lung – POȚI ÎNCEPE AZI, aici și acum. Apoi SCANĂM adânc și rapid toată viața și ființa noastră, începând de la adicțiile noastre, prin dorințele și obstacolele noastre până la miezul sufletului nostru.

CINE EȘTI TU? (În răspunsul tău nu poți folosi: banii tăi, munca ta, familia și țara de proveniență, numele, prietenii, succesele și eșecurile tale.)

Contact
+40751455145
zsoltsuto (c) gmail com

Connect, follow, subscribe! 
- Zen Light Coaching pe Fb 
- Fb-grup
- Meditație-răsuflet canal youtube
- Newsletter
- DJ Tertön
- Muzică de meditație 


Online Zen Light Coaching prin telefon sau skype – scrie la adresa zsoltsuto around gmail punct com