Zen Fény


Intuitív, holisztikus, meditáción alapuló életmód tanácsadás


Fogaiddal egy olyan kötélbe kapaszkodsz, amit egy ezer méter mély szakadék feletti ágra van kötöztél. Arra jár valaki és megkérdi: „Mi az értelme annak, hogy egy szakadék fölötti ágon lógó kötélbe kapaszkodsz a fogaiddal?” Ha válaszolsz, ki kell nyitnod a szádat, és a mélybe zuhansz. Ha nem válaszolsz, akkor érzéketlen maradsz a legfontosabb kérdés iránt.

TE mit tennél ebben a helyzetben?

„A rossz hír az, hogy zuhansz a levegőben, nincs mibe kapaszkodni és nincs ejtőernyő. A jó hír az, hogy nincs föld.” – CTR


Időnként mindenkinek jó együtt haladni valakivel az úton, aki LÁT TÉGED. Megkapod azt a figyelmet, elfogadást, visszajelzést és bátorítást, amire szükséged van. Egy  lelki sherpa, aki örömmel ránéz nyílt lelki sebeidre, aki gyöngéden tükröt tart neked, aki bátran rámutat arra, ami a vakfoltodban van, aki mesél saját tapasztalatairól, AZONNAL HASZNÁLHATÓ ESZKÖZÖKET ad a kezedbe  – és mindezt úgy, hogy közben Te magad találsz vissza a lelkedhez, saját utadra.

A személyre szabott meditációs és önismereti gyakorlatok  által megtanulunk  lelassulni, egyszerűsítjük pszichológiai folyamatainkat és életünket - azonnal használható egyszerű módszerekre számíts. Kis változtatások hosszútávú eredményekhez vezethetnek – ezt MÁR MA ELKEZDHETED, itt és most. Majd mélyen és gyorsan ÁTSZKENNELJÜK teljes életünket és lényünket, a digitális addikcióinktól kezdve, a vágyainkon és az előttünk tornyosuló akadályokon át, egészen a lélekig.

KI VAGY TE? (Válaszodban nem szerepelhet: a pénzed, a munkád, a származási családod és hazád, a neved, a barátaid, eddigi sikereid és kudarcaid.)

Kapcsolat
+40751455145
zsoltsuto (c) gmail com


Online coaching telefonon vagy skype-on