Zen Light Coaching


Intuitív, holisztikus, meditáción alapuló életmód tanácsadás

Bízd rá magad a szívedben születő fényre. 


Időnként mindenkinek jó együtt haladni valakivel az úton, aki LÁT TÉGED. Megkapod azt a figyelmet, elfogadást, visszajelzést és bátorítást, amire szükséged van. Egy  lelki sherpa, aki örömmel ránéz nyílt lelki sebeidre, aki gyöngéden tükröt tart neked, aki bátran rámutat arra, ami a vakfoltodban van, aki mesél saját tapasztalatairól, azonnal használható ESZKÖZÖKET ad a kezedbe  – és mindezt úgy, hogy közben Te magad találsz vissza a lelkedhez, saját utadra.

A személyre szabott meditációs és önismereti gyakorlatok  által megtanulunk  lelassulni, EGYSZERŰSÍTJÜK pszichológiai folyamatainkat és életünket - azonnal használható egyszerű módszerekre számíts. Kis változtatások hosszútávú eredményekhez vezethetnek – ezt MÁR MA ELKEZDHETED, itt és most. Majd mélyen és gyorsan ÁTSZKENNELJÜK teljes életünket és lényünket, a digitális addikcióinktól kezdve, a vágyainkon és az előttünk tornyosuló akadályokon át, egészen a lélekig ahol a fény születik.

Eszközeim: beszélgetés, hangterápia, vezetett meditációk, belső utazás, vezetett mélyrelaxáció, lélekzet-gyakorlatok, testnyújtás, masszázs, gyógytea, közös séta, közös csend.

Szeretettel várlak!

Kapcsolat
Hívj a +40751455145 számon!
Vagy írj rám a Facebook-profilomon.
zsoltsuto (c) gmail com
Rólam


Online coaching telefonon vagy skype-on