Szívringató Szélcsengő

 

Gyöngéd, ringató Koshi-szélcsengők hangjai, a háttérben az ébredő Hargita természthangjaival: erdő, madárdal, patakcsobogás. Pozitív energiák, laza éberség, éltető természet – kell-e ennél több? 

A szélcsengők (Koshi Chimes) és a természethangok, a madárének és a patakok hangjai megnyugtatják az idegrendszerünket és segítik a relaxációt meg a laza fókuszálást. Az emberi agy ősi részei évezredek óta tudják: a madárének annak jele, hogy biztonságban vagyunk. Felgyorsult, zajos, megszakításokkal és információval túladagolt mindennapjainkban az egyszerű természet-hangtájak áldásként hatnak, a relaxáláshoz és a produktív fókuszáláshoz egyaránt hatékonyan használhatók – pozitív hatásaikat szinte azonnal érezhetjük, fiziológiai, pszichológiai és kognitív szinten egyaránt.

 

AJÁNDÉK mp3 letöltés: ZENE tibeti hangtálakkal + egy vezetett MEDITÁCIÓ! A letöltéshez kattints ide ► https://www.zsolt.ro/p/ajandek.html 

►ASTRO Coaching: https://asztro.zsolt.ro/ 

▶▶ Közösség: https://www.facebook.com/groups/lelekzet

►INSTA: https://www.instagram.com/LelekzetMeditacio

▶►► Spotify https://spoti.fi/36hwJtP

Ha te is úgy érzed, hogy itt az ideje visszatérni a lélekhez, a csendhez, a békéhez, ha érzed, hogy van egy isteni rend az anyagi dimenzión túl, hogy az élet igazából sokkal több a mindennapi rohanásnál és versengésnél, ha fontos számodra a személyes evolúciód, az ébredés és a gyógyulás, tarts velem ezen a végtelen csodálatos belső utazáson. Tudom, tapasztalom, hogy sokan járunk ezen az időtlen úton, még ha csak távolról is látjuk egymást egyelőre. Ez a dolgunk itt, a fejlődés, a szeretet és a boldogság - meg a kapcsolódás. A tízezer mérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik – szól a kínai közmondás. Ugyanígy, egyetlen lélekzetvételnyi csend is mérföldkőnek bizonyulhat a nyugalom, béke és a gyógyulás, változás felé vezető úton. Kívánom neked, hogy ezek a meditációk megbízható útitársaiddá váljanak ezen a belső utazáson. Bon voyage! 

Lélekzet meditáció