2 Óra Hangtál-Varázs 🎶 Hangfürdő ★ Meditációs zene

Szeretem a hangtálaimat. 🙏 ✨ 2012-ben vásároltam őket, amikor elvégeztem a hangterápia-tanfolyamot, és azóta teljesen hozzám nőttek. Használom őket a mindennapjaimban, egyéni kezelések során kliensekkel, a vezetett csoportos meditációkon - és nem utolsósorban 3 teljes albumot is felvettem velük, általuk, ezekből válogattam ezt a 2 órás összeállítást. A portré is akkortájt készült, azóta csak fiatalodtam! :D 


 ►Spotify: https://spoti.fi/36hwJtP 

►A hangterápiáról: https://www.zsolt.ro/p/hangterapia.html 

✨ A tibeti hangtálak olyan különleges hangburkot hoznak létre körülöttünk, amelyben lelassulhatunk, mélyen ellazíthatunk, és testünk-lelkünk megpihenhet, szellemünk felébredhet. Segítségükkel gyógyító harmónia-szigetet hozhatunk létre zajjal-zörejekkel átszőtt mindennapjainkban. A hangtálak átmossák tudatunkat, ellazítják a testünket, finoman “átmasszírozzák” energiatestünket és harmóniára hangolják teljes lényünket. 

Hallgatás közben ne erőltesd sem a relaxációt, sem a meditatív-spirituális élményt, csak add át magad a hangoknak, és engedd, hogy visszavezessenek a jelen pillanatba. Segíthet, ha elképzeled, ahogy a hangok aranyszínű koncentrikus körökben terjedve mindent megtisztítanak benned és környezetedben. 

A tízezer mérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik – szól a kínai közmondás. Ugyanígy, egyetlen lélekzetvételnyi csend is mérföldkőnek bizonyulhat a nyugalom, béke és a gyógyulás, változás felé vezető úton. Kívánom neked, hogy ezek a hangmeditációk megbízható útitársaiddá váljanak ezen a belső utazáson. Bon voyage! 

 Portré: https://imagia.ro/ 

🎶 AJÁNDÉK mp3 letöltés: ZENE tibeti hangtálakkal + egy vezetett MEDITÁCIÓ! A letöltéshez kattints ide ► https://www.zsolt.ro/p/ajandek.html 


✨ 🔔 Iratkozz fel a csatornámra, katt ide ► https://www.youtube.com/lelekzetmeditacio?sub_confirmation=1 


►ASTRO Coaching https://asztro.zsolt.ro/

▶▶ Közösség https://www.facebook.com/groups/lelekzet 

▶►► Spotify https://spoti.fi/36hwJtP 

►iTunes https://apple.co/36hnmtP 

►Bandcamp https://terton.bandcamp.com/ 

►Lájkolj, kövess https://www.facebook.com/lelekzetmeditacio/ 

►DJ Tertön https://www.mixcloud.com/djterton/ 

►Lélekzet-szútra (könyv) https://www.zsolt.ro/p/lelekzet.html 

Kövess a Facebookon!