1 Óra Lélekringató Relax Tibeti Hangtál Meditációs Zene

Stresszoldás, relax, nyugalom a tibeti hangtálak segítségével. ❤️ Szeretettel várlak egyéni hangtálas kezelésre is!

A tibeti hangtálak olyan különleges, gyöngéd és biztonságos hangburkot hoznak létre körülöttünk, amelyben lelassulhatunk, mélyen ellazíthatunk, és testünk-lelkünk megpihenhet. Segítségükkel gyógyító harmónia-szigetet hozhatunk létre zajjal-zörejekkel átszőtt mindennapjainkban. A hangtálak átmossák tudatunkat, ellazítják a testünket, finoman “átmasszírozzák” energiatestünket és harmóniára hangolják teljes lényünket. 

✨ 🔔 Iratkozz fel a csatornámra, kattints ide! ►


►ASTRO Coaching https://asztro.zsolt.ro/

▶Közösség https://www.facebook.com/groups/lelekzet 

▶Spotify https://spoti.fi/36hwJtP 

Ha te is úgy érzed, hogy itt az ideje visszatérni a lélekhez, a csendhez, a békéhez, ha érzed, hogy van egy isteni rend az anyagi dimenzión túl, hogy az élet igazából sokkal több a mindennapi rohanásnál és versengésnél, ha fontos számodra a személyes evolúciód, az ébredés és a gyógyulás, tarts velem ezen a végtelen csodálatos belső utazáson. Tudom, tapasztalom, hogy sokan járunk ezen az időtlen úton, még ha csak távolról is látjuk egymást egyelőre. Ez a dolgunk itt, a fejlődés, a szeretet és a boldogság - meg a kapcsolódás. 🙏 

A tízezer mérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik – szól a kínai közmondás. Ugyanígy, egyetlen lélekzetvételnyi csend is mérföldkőnek bizonyulhat a nyugalom, béke és a gyógyulás, változás felé vezető úton. Kívánom neked, hogy ezek a meditációk megbízható útitársaiddá váljanak ezen a belső utazáson. Bon voyage! 

⚠️ Felelősségkizárás – Disclaimer: A Lélekzet meditáció név alatt publikált audiovizuális anyagok nem helyettesítik a gyógyszeres, orvosi, pszichológiai vagy pszichiátriai tanácsadást és kezelést, de a kezelőorvos beleegyezésével helyesen alkalmazva támogathatja a felépülési és gyógyulási folyamatokat, életminőségünk javítását. Kérlek mindig légy önmagadra és környezetedre figyelmes, felelősségteljes felnőtt, csak így tudunk pozitív változást előidézni Önmagunkban és a Világban. Köszönöm! 

#lélekzetmeditáció #fullrelax #stresszoldás

Kövess a Facebookon!