ūüź¶ Antidepressz√°ns Rig√≥√Čnek

ūüé∂ Tudtad, hogy a mad√°rdal hallgat√°sa j√≥t√©kony hat√°ssal lehet az eg√©szs√©gedre √©s a ment√°lis j√≥ll√©tedre? Tanulm√°nyok kimutatt√°k, hogy a madarak term√©szetes hangjai cs√∂kkentik benn√ľnk a stressz szintj√©t, jav√≠tj√°k a hangulatunkat, fokozz√°k a koncentr√°ci√≥t √©s m√©g a kreativit√°st is. A mad√°rdalok seg√≠tenek ellazulni √©s jobban aludni, mivel megnyugtat√≥ l√©gk√∂rt teremtenek. Figyelmedet gy√∂ng√©den helyezd a rig√≥k √©nek√©re, b√≠zd r√° magd, engedd, hogy mag√°val vigyen. Meg fogsz lepŇĎdni, hogy mennyivel jobban √©rzed majd magad! ūüí™ ✨  

ūüź¶ A feketerig√≥ az egyik legelterjedtebb √©s legismertebb mad√°r Eur√≥p√°ban, melynek figyelemrem√©lt√≥ a zenei tehets√©ge is. Dala fuvol√°k, s√≠pok, csattan√°sok √©s z√ļg√°sok √∂sszetett √©s v√°ltozatos kever√©ke, amely t√∂bb percig is eltarthat. A feketerig√≥ fŇĎleg hajnalban √©s alkonyatkor √©nekel. A feketerig√≥nak region√°lis dialektusa van, ami azt jelenti, hogy √©neke az √©lŇĎhelytŇĎl f√ľggŇĎen v√°ltozik. Ezek itt erd√©lyi, marosv√°s√°rhelyi rig√≥k. :)) 

Iratkozz fel a csatorn√°mra, katt ide ►https://www.youtube.com/lelekzetmeditacio?sub_confirmation=1  

 

ūüĒĒ Egy√©ni konzult√°ci√≥k:  

►ASZTRO Coaching: https://asztro.zsolt.ro/  

►LIP, √°ll√≠t√°sok, √©letintegr√°ci√≥: https://www.zsolt.ro/p/allitasok.html  

 

▶►► Spotify https://spoti.fi/36hwJtP  

▶▶ K√∂z√∂ss√©g: https://www.facebook.com/groups/lelekzet  

✨ ūüßė √Čs b√≠zd r√° magad a l√©lekzetedre.  

❤️ Ha te is √ļgy √©rzed, hogy itt az ideje visszat√©rni a l√©lekhez, a csendhez, a b√©k√©hez, ha √©rzed, hogy van egy isteni rend az anyagi dimenzi√≥n t√ļl, hogy az √©let igaz√°b√≥l sokkal t√∂bb a mindennapi rohan√°sn√°l √©s verseng√©sn√©l, ha fontos sz√°modra a szem√©lyes evol√ļci√≥d, az √©bred√©s √©s a gy√≥gyul√°s, tarts velem ezen a v√©gtelen csod√°latos belsŇĎ utaz√°son. Tudom, tapasztalom, hogy sokan j√°runk ezen az idŇĎtlen √ļton, m√©g ha csak t√°volr√≥l is l√°tjuk egym√°st egyelŇĎre. Ez a dolgunk itt, a fejlŇĎd√©s, a szeretet √©s a boldogs√°g - meg a kapcsol√≥d√°s. 

Kövess a Facebookon!