🐦 Antidepresszáns RigóÉnek

🎶 Tudtad, hogy a madárdal hallgatása jótékony hatással lehet az egészségedre és a mentális jóllétedre? Tanulmányok kimutatták, hogy a madarak természetes hangjai csökkentik bennünk a stressz szintjét, javítják a hangulatunkat, fokozzák a koncentrációt és még a kreativitást is. A madárdalok segítenek ellazulni és jobban aludni, mivel megnyugtató légkört teremtenek. Figyelmedet gyöngéden helyezd a rigók énekére, bízd magd, engedd, hogy magával vigyen. Meg fogsz lepődni, hogy mennyivel jobban érzed majd magad! 💪 ✨  

🐦 A feketerigó az egyik legelterjedtebb és legismertebb madár Európában, melynek figyelemreméltó a zenei tehetsége is. Dala fuvolák, sípok, csattanások és zúgások összetett és változatos keveréke, amely több percig is eltarthat. A feketerigó főleg hajnalban és alkonyatkor énekel. A feketerigónak regionális dialektusa van, ami azt jelenti, hogy éneke az élőhelytől függően változik. Ezek itt erdélyi, marosvásárhelyi rigók. :)) 

Iratkozz fel a csatornámra, katt ide ►https://www.youtube.com/lelekzetmeditacio?sub_confirmation=1  

 

🔔 Egyéni konzultációk:  

►ASZTRO Coaching: https://asztro.zsolt.ro/  

►LIP, állítások, életintegráció: https://www.zsolt.ro/p/allitasok.html  

 

▶►► Spotify https://spoti.fi/36hwJtP  

✨ 🧘 És bízd rá magad a lélekzetedre.  

❤️ Ha te is úgy érzed, hogy itt az ideje visszatérni a lélekhez, a csendhez, a békéhez, ha érzed, hogy van egy isteni rend az anyagi dimenzión túl, hogy az élet igazából sokkal több a mindennapi rohanásnál és versengésnél, ha fontos számodra a személyes evolúciód, az ébredés és a gyógyulás, tarts velem ezen a végtelen csodálatos belső utazáson. Tudom, tapasztalom, hogy sokan járunk ezen az időtlen úton, még ha csak távolról is látjuk egymást egyelőre. Ez a dolgunk itt, a fejlődés, a szeretet és a boldogság - meg a kapcsolódás. 

Kövess a Facebookon!