11 gondolat az asztrológiai elemzésről

1. Az asztrológia nem csodamódszer – és mégis csodákra képes, szinte mindig. Nem feltétlenül való mindenkinek – és mégis mindenkinek javára válhat.

2. Ha például karmatorlódást vagy karmikus akadályokat tapasztalsz életedben, fejlődésedben, akkor érdemes asztrológushoz fordulni. (Karmatorlódáskor egyébként 3 módszert ajánl a hagyomány: az asztrológiát, a Tarot kártyákat és a Ji Kinget.)

3. Én majdnem 40 éven át elutasítottam az asztrológiát. Aztán egy mély krízis rávitt és beadtam a derekam. Az asztrológiai elemzés, amit akkor kaptam, gyökeresen megváltoztatta az életemet: megnyugodtam, hogy helyénvalók a (meg)érzéseim, és megértettem, hogy merre (ne) tovább. Ez a 2 fő célom minden klienssel, aki asztrogramért es elemzésért fordul hozzám. További részletekért írj üzenetet!

4. A asztroelemzést sokan és sokféleképpen csinálják – én egy személyre szabott önismereti támogató beszélgetés keretein belül teszem, amelynek kiindulópontja és alapja az asztrogramod. #AstroCoaching

5. Az asztrológia egy spirituális szkenner. Napjegyünk fényével világítunk be a személyiség árnyékos részeibe.

6. Amikor valakinek az asztrogramját elemzem, egy kicsit olyan mintha meztelenül állna előttem – abban az értelemben, hogy áttetszővé válnak a maszkok és megmutatkoznak a vakfoltok meg a belső árnyék. Ebben az értelemben bátorságra van szükségünk ahhoz, hogy valakitől asztrológiai elemzést kérjünk - ezek integrálásához adok célzott segítséget pl. a beszélgetés végén az ajánlott gyakorlatokkal.

7. Hát mikor máskor néznél rá az asztrogramodra, ha nem krízisben?!

8. Miért fontos az aszcendens? Mert az aszcendens az a pont, ahol az egónk révén hozzáférhetünk az anyagi világhoz.

9. Az asztrogramban több útjelző is van, ami a személyes fejlődésünk irányát mutatja – én ezekből kettőt szoktam kiemelni: a Jupitert és a Ráhut (utóbbi az, amire még gondolni sem merünk).

10. A személyiség a vonat, a karma a vasúthálózat – az asztrológiai elemzéssel a vágányokat és a váltókat vizsgáljuk meg.

11. Hab a tortán: igen, az asztrogramban vannak világos jelek arra nézve, hogy kinek a társaságát keressük, ha kielégítő szexuális életet és egy olyan párkapcsolatot szeretnénk találni, amilyenre szükségünk van. 

Szeretettel várlakkapcsolatfelvételért kattints ide!

Kövess a Facebookon!