Asztro Coaching

Az asztrológia nem csodamódszer – és mégis csodákra képes, szinte mindig. Nem feltétlenül való mindenkinek – és mégis mindenkinek javára válhat. Olyan mint egy spirituális szkenner. Napjegyünk fényével világítunk be a személyiség árnyékos részeibe. A asztroelemzést sokan és sokféleképpen csinálják – én egy személyre szabott önismereti támogató beszélgetés keretein belül teszem, amelynek kiindulópontja és alapja az asztrogramod és annak részletes elemzése. 

Ha például karmatorlódást vagy karmikus akadályokat tapasztalsz életedben, fejlődésedben, akkor érdemes asztrológushoz fordulni. (Karmatorlódáskra egyébként 3 módszert ajánl a hagyomány: az asztrológiát, a Tarot kártyákat és a Ji Kinget.) Én majdnem 40 éven át elutasítottam az asztrológiát - aztán egy mély krízis rávitt és beadtam a derekam. Az asztrológiai elemzés, amit akkor kaptam, gyökeresen megváltoztatta az életemet: megnyugodtam, hogy helyénvalók a (meg)érzéseim, és megértettem, hogy merre (ne) tovább. Ez a 2 fő célom minden klienssel, aki asztrogramért es elemzésért fordul hozzám. 

Amikor valakinek az asztrogramját elemzem, egy kicsit olyan mintha meztelenül állna előttem – abban az értelemben, hogy áttetszővé válnak a maszkok és megmutatkoznak a vakfoltok meg a belső árnyék. Így bátorságra van szükségünk ahhoz, hogy valakitől asztrológiai elemzést kérjünk - ezek integrálásához adok célzott segítséget pl. a beszélgetés végén az ajánlott gyakorlatokkal, önfejlesztő módszerekkel és meditációkkal. 

Hát mikor máskor néznél rá az asztrogramodra, ha nem krízisben?! Az asztrogramban több útjelző is van, ami a személyes fejlődésünk irányát mutatja – én ezekből kettőt szoktam kiemelni: a Jupitert és a Ráhut (utóbbi az, amire még gondolni sem merünk). A személyiség a vonat, a karmánk a vasúthálózat – az asztrológiai elemzéssel a vágányokat és a váltókat vizsgáljuk meg. Hab a tortán: igen, az asztrogramban vannak világos jelek arra nézve, hogy kinek a társaságát keressük, ha kielégítő szexuális életet és egy olyan párkapcsolatot szeretnénk találni, amilyenre szükségünk van. 

További részletekért írj üzenetet, bizalommal!

Szeretettel várlak!

+40751455145 
zsoltsuto (C) gmail
facebook.com/zsolt.ro

Visszajelzések: 

Nem hiszed el, de ma reggel más emberként keltem fel, nagyon sok felismerésem volt tegnap. Hihetetlen változásra ösztönöz a tegnapi beszélgetésünk. (Viki, Debrecen)

Teljesen összefoglaltad aki, ami vagyok... Nagyon jó hatással volt rám a coaching, sokmindent megértettem, és könnyebb elfogadnom azt, amiről azt hittem full gáz bennem. Segítenek a javaslataid a mindennapokban, hogy mikor melyik "énemet"szedjem elő, melyik segít jobban a cél elérésében. Nagyon hálás vagyok Neked, mert segítettél abban, hogy elfogadjam azt, aki vagyok, és ne küzdjek folyton ellene, hanem fordítsam javamra a "rossz" tulajdonságaimat. A kérdéseiddel is fullra betaláltál, anélkül, hogy szinte bármit tudtál volna rólam. Megfogalmaztad azokat a gondolataimat, amik folyamatosan itt motoszkálnak a fejemben. Köszönöm! (Erika, Budapest)

Átfogó, mindenre kiterjedő volt az elemzés, időnként merítek belőle. A mai napig azt a borzongató döbbenetet érzem, ami akkor kapott el, amikor hallgattalak. Olyan dolgokról beszéltél, amiket nem tudhattál rólam, sőt, pár olyan tulajdonság is előkerült, amit próbálok kinevelgetni magamból és nem hagyom érvényesülni - de az asztrotérképen ott van! Hihetetlen, csak egy próbát akartam tenni, csak úgy érdekességből, miért-is-ne hozzáállással és lett belőle csodálkozás! (Noémi, London)

Kellemes, korrekt, barátságos. Felelősségteljes. (Mónika, Budapest)

Sokszor eszembe jut amiket mondtál, pont most gondoltam, hogy újrahallgatom a beszélgetésünket. Nagyobb önbizalmat kaptam utána, mert egy visszajelzés volt, hogy jó úton járok, jók a megérzéseim. Nagyon odafigyelek magamra, s nem olyan rég tisztult le bennem hogy sokkal többet segíthetnék másoknak, ezért munkahelyet váltanék. Segített a saját magam elfogadására, mindig magammal volt a legtöbb gondom, de most ez gyökeresen megváltozott (Enikő, Marosvásárhely)

Sokat változott az életem és csak pozitív irányba. Hálás vagyok, megnyitottál egy olyan világot, ami számomra teljesen ismeretlen volt. Önmagam megismerése mindaddig míg a veled folytatott beszélgetés megtörtént úgy működött, hogy többnyire más által ismertem meg picit jobban önmagam. Te összefüggéseket nyújtottál azokban a dolgokban, amelyek számomra zűrzavarosak voltak. (Zsófi, Kolozsvár)

Nagyon segít, hogy könnyebben elfogadjam önmagamat, azt, aki vagyok, és ami a dolgom, anélkül, hogy emiatt furcsának érezném magam. (Mária, Marosvásárhely)

Az asztro analízis összefogta az „én-nek” nevezett kis világomat és rávilágított olyan dolgokra, amikre eddig is figyeltem, de most végre magyarázatot is kaptam rájuk. Ez a fajta rálátás az életemre nagyban segíti a megküzdést, elfogadást bizonyos élethelyzetekben, kapcsolataim terén és legfőképpen önmagam elfogadásában, gyógyításában, személyes fejlődésem segítésében. Abban, hogy egy intim-szeretetteljes kapcsolatot alakítsak ki önmagammal, az én kis világommal és ennek folytán a környezetemmel is: elfogadva gyengeségeimet, adottságaimat, megtörtségemet és egyszerű emberi mivoltomat. Magamévá tenni és elfogadni életutamat és lassan, türelmesen haladni abba az irányba, hogy egy valódibb, szabadsággal és szeretettel teli önmagammá váljak, ahol már nem is csak én vagyok, hanem mi vagyunk és együtt vagyunk, szavak,magyarázatok és falak nélkül. (Hanna, Marosvásárhely)

Bizget azóta is, és elindított egy új úton, az asztrológia útján. (Dorottya, Csíkszereda)

Egy sokrétü, mélyenszántó elemzést kaptam az asztrogram alapján: olyan összefüggések és dinamikák váltak tisztává, érthetővé, amik nap mint nap formálják az életemet. Sokkal jobban értem ezáltal a saját magam müködését, letisztultabban és tudatosabban vizsgálom a bennem lévő erők kiegyensúlyozottságát vagy épp egymásnak feszülését. Talán ez a tudatosítás vagy fejlődési lépés indíthatta be bennem a "mélyben" is a folyamatokat... 2 héttel az asztro coachingot követően egy eléggé rossz, lehúzó napom volt és beugrott, hogy írhatnék neked, hátha tudnál a képlet alapján valami tanácsot adni... Ekkor még nem sejtettem, hogy egy chat-coachingba fogunk bele. Ennek keretében gyakran meglepő kérdéseket tettél fel, amik így utólag visszanézve sebészi pontossággal lőtték be azokat a területeket bennem, amiken dolgoznom kell, amiket meg kell gyógyítsak vagy amiknek több odafigyelést és időt kell szenteljek. Ez számomra nagyon meglepő, mert nem gondoltam volna, hogy interneten, chaten keresztül ilyesmi létrejöhet. Külön tetszett, hogy a beszélgetésünk és a chat különösebb hókuszpókusz nélkül, a maga nemes egyszerüségében zajlott és esszenciálisan hatott rám. Külön köszönöm a célzott ajánlásokat, könyveket. Biztos vagyok benne, hogy a jövöben is bátran fogok hozzád fordulni, ha segítségre lesz szükségem. Fruzsina (Frankfurt, Németország)

Szeretettel várlak!

+40751455145 
zsoltsuto (C) gmail
facebook.com/zsolt.ro


Exkluzív ajándék ingyenes mp3 letöltés:

vezetett meditáció és zene tibeti hangtálakkal!

Azonnali letöltéshez iratkozz fel a hírlevélre!

(Feliratkozás után emailben kapod meg a linket, amelyre kattintva lementheted magadnak az mp3-fájlokat.)

Feliratkozom és letöltöm az ajándék-meditációt!

Lélekzet meditáció