Jóga Zsolttal

Sütő Zsolt

RYT 200 jógaoktató (Bindusar)

A meditáció kamaszkorom óta szerves része az életemnek. Főleg a tibeti buddhizmus és a zen világába merültem bele, majd  40 évesen megérkeztem a jógához - miután mindent elveszítettem, amiről azelőtt azt hittem, az enyém. Az újrakezdés folyamatában elsősorban a védikus jóga filozófia és pszichológia, az asztrológia és a kreativitás kiengedése segített.

Alapvetően a csend nagykövetének tartom magam, abban az értelemben, hogy bár a zajnak is megvan a helye, a lélek halk – nagyon halk: hogy meghalljuk, le kell lassulnunk, meg kell állnunk, meg kell pihennünk.

Célom, hogy te magad is megtapasztald a lélek belső csendben való gazdagságát, ami egy végtelen belső (kreatív) forrás is - ehhez teremtünk teret, ennek szabad és örömteli megnyilvánulásához. Nem számít honnan érkezel és hová tartasz, ki (nem) vagy, mitől félsz és mire vágysz, a csendben és a jógamatracon egyetlen dolog számít: az itt és most. Meg a lélekzeted és a tested. Minden mást félreteszünk. Ez egy örömteli, felszabadító belső utazás melynek során egy kicsit mindig túllépünk határainkon.

A jóga pozitív mellékhatásait azonnal érzed majd, általa pedig tudatosabb, kiegyensúlyozottabb és  örömtelibb leszel. Világosodunk és erősödünk általa, hogy merjünk álmodni és álmainkat megvalósítani. 

Amire számíthatsz: ászanák, pránajáma, relaxáció és meditáció, bátor szívnyitás + közösség-élmény. És persze, némi izzadás. Szeretettel várlak!

Elérhetőségeimet itt találod

🎶 AJÁNDÉK mp3 letöltés: ZENE tibeti hangtálakkal + egy vezetett MEDITÁCIÓ! A letöltéshez kattints ide ►


✨ 🔔 Iratkozz fel a youtube-csatornámra, katt ide ► 

 


ASTRO Coaching: https://www.zsolt.ro/p/astro-coaching.html 

▶▶ Közösség: https://www.facebook.com/groups/lelekzet  

▶►► Spotify https://spoti.fi/36hwJtP 

Youtube: https://www.youtube.com/Lelekzetmeditacio 

►iTunes https://apple.co/36hnmtP 

►Bandcamp: https://terton.bandcamp.com/ 

►Lájkolj, kövess: https://www.facebook.com/lelekzetmeditacio/ 

►DJ Tertön: https://www.mixcloud.com/djterton/ 

►Lélekzet-szútra (könyv): https://www.zsolt.ro/p/lelekzet.html 


Fotók: Rab Zoltán

Lélekzet meditáció