Gyógyító Buddha Mantra Mix


Az első mixet 6 éve töltöttem fel a mixcloud-ra, egy auto hátsó ülésén dobtam össze, Budapestről Kolozsvár felé. Akkoriban az motivált, hogy hátha vannak még emberek valamerre, akik ugyanazoknak a zenéknek örülnek, mint én – a környezetemben sem akkor, sem most nemigen.

Aztán felfedeztem az Ecstatic Dance mozgalmat, ami a tudatos tánc világának egy nagyon klassz ága, és arra inspirált, hogy 40 fölött megengedjem magamnak azt az álmot, hogy akár DJ is lehetek, ha éppen azt szeretném. Lett légyen mondva rá néhány évre Budapesten a MagnetHázban majd később az Evernessen is keverhettem, ez utóbbin élőben. Azóta is keresem a lehetőséget ahhoz, hogy itt is megteremtsük azt az áldásos és biztonságos teret ami egy ilyen közösségi tánceseményhez szükséges.

Ez a 135-ik mixem, témája ugyanaz mint az első mixnek: a tibeti buddhista Gyógyító Buddha mantra 9 féle verziója egybefűzve, köztük 2 magyar előadóé is. Színes, sokféle változatra számíthatsz, az aya-psy-dub-beütésektől a szívmegolvasztó nepáli gyerekénekig. Ha még ismersz más verziókat, szívesen veszem, küldd el, előre is köszi!

Hallgassátok szeretettel, nyitott szívvel, hadd vigyen magával befelé, akár meditációs objektumként, akár háttérzeneként egyszerű tevékenységekhez.

Teyata Om Bekanze Bekanze Mahabekanze Bekanze Radza Samutgate Soha


Kövess a Facebookon!